TR EN AR
01 Eylül 2026

KERKÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ VE KİMYA UZMANI DR. ZİYAT KALAYI’DAN VAKFIMIZA ZİYARET

Kerkük Üniversitesi Öğretim Üyesi ve kimya uzmanı Sn. Dr. Ziyat KALAYI, kıymetli oğulları Ecz. Dr. Mehmet KALAYI ve tıbbi laboratuvar teknikeri Sn. Osman KALAYI, Vakıf Başkanımız Sayın Mete Nebil MURATLI’yı makamında ziyaret etti.

Kıymetli misafirlerimiz, Vakıf Başkanlığı görevine seçilen Sayın Mete Nebil MURATLI ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek çalışmalarında daimi ve üstün başarılar diledi, karşılıklı güzel temennilerde bulunularak destek ve dayanışma mesajları paylaşıldı.

Ziyaret esnasındaki görüşmede; toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışmanın korunmasının önemine vurgu yapılarak Türkmen Toplumuna hizmet edecek ortak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretleri nedeniyle kıymetli misafirlerimize gönülden şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

TÜRKMENELİ İŞBİRLİĞİ VE KÜLTÜR VAKFI

0
Sosyal Medyada Paylaş:
← Geri Dön