156709804_266777494971348_3435931460193659408_n

TİKA Bağdat Koordinatörü Mustafa Yazıcı’dan Kerkük ziyareti

TİKA – Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Bağdat Koordinatörü Sn. Mustafa Yazıcı Kerkük’e bir ziyaret gerçekleştirdi. TİKA’nın Irak Projeleri çerçevesinde Kerkük Kayseri Çarşısının imarını üstlenmiştir. Projenin kontrolü kapsamında TİKA Bağdat Koordinatörü Mustafa Yazıcı ve beraberindeki heyet Kerkük’ü ziyaret ederek, yapmış oldukları projeleri hem de devam eden ve yapılması planlanan projeleri yerinde inceledi. TİKA heyeti daha sonra Kerkük Kalesinde bulunan Türk Şehitliğini ziyaret etti. Daha sonra TİKA heyeti Türkmeneli Vakfı ile Türkmeneli Kalkınma ve İmar kurumuna bağlı Buğday Hatun Terzilik Atölyesini ziyaret etti. TİKA koordinatörü ile Buğday Hatun Atölyesi sorumlusu Birgül Bayatlı Atölyenin çalışmaları hakkında TİKA heyetine bilgi verdi. TİKA heyeti Türkmeneli Vakfı ile Türkmeneli Kalkınma ve İmar Kurumunun çalışmalarını takdirle karşıladı ve ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler.