0de19859-43cc-4a2b-a7ba-f59c177d84f7

TÖMER VE YÖS KURSLARI MEZUNİYET TÖRENİ

Türkmen öğrencilerimize yönelik olarak Gazi Üniversitesi TÖMER ve Irak Türkleri Öğrenci ve Gençler Derneği ile işbirliği içerisinde Aralık 2021 Ayından itibaren 2 eğitmen gözetiminde başlatılan “IV. Türkçe Dil Kursu” ve “Yükseköğrenim Sınavına Hazırlık Kursu” Temmuz 2022 Ayında başarılı bir şekilde sonlandırılmış olup, kursiyer öğrencilerimiz ve değerli Türkmen kuruluşları temsilcileri ve şahsiyetlerin katılımıyla mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve Türkmeneli Milli Marşının okunmasıyla başlayan törende, Gazi Üniversitesi Merkez Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa KURT, Vakıf Başkanı Dr. Turhan KETENE ve Irak Türkleri Öğrenci ve Gençler Derneği Başkanı Sn. Mustafa AKKOYUNLU tarafından yapılan konuşmalarda tüm öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunulmuş, bu tür eğitim programlarının devam edeceği bildirilerek, her zaman Türkmen öğrenci ve gençlerimizin yanlarında olunacağı ifade edilmiştir.