153395509_1154207381677365_474333441011607196_o

Türkiye İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu’dan Türkmeneli Vakfına ziyaret

TİKV-Basın / Ak Parti Kurucu üyelerinden içişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu Türkmeneli Vakfına önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkmeneli Vakfı Başkanı Dr. Turhan Ketene tarafından kabul edilen Bakan Aksu; Irak Türkmenlerinin son durumuyla ilgili Vakıf Başkanı Dr. Ketene’den bilgi aldı. Bakan Aksu; geçmişte olduğu gibi bugün de Irak Türklerine desteğine aynı kararlılıkta devam edeceğinin altını çizerek söyledi.

Türkmeneli Vakfı Başkanı ise, Dr. Turhan Ketene, Bakan Aksu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi. “Bu kıymetli destek bizim çalışmalarımıza büyük bir güç verecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli bir şahsiyetinin bu sözleri bizim azmimizi artacaktır. Diyerek; ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti”.