c3cae439-8635-4d3a-863d-942c3375716a

Türkmeneli Vakfı Başkanı Ketene, ITC Başkanı Hasan Turan’ı ziyaret etti

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan, Türkmeneli Vakfı Başkanı Dr. Turhan Ketene’yi makamında kabul etti.  Pazartesi, 17 Mayıs 2021 tarihinde Irak Türkmen Cephesi Başkanlığı’nda kabul edilen Başkan Ketene ve beraberindeki heyet, Türkmeneli Vakıf Vakfı’nın yürüttüğü projeler hakkında  konuştu. ITC Başkanı Turan ve Türkmeneli Vakfı Başkanı Ketene, mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle Türkmen toplumunu tebrik ettiler. Ayrıca her platformda faaliyet gösteren Türkmen kurum ve kuruluşlara da başarılar dilediler.

ITC Başkanı Hasan Turan, Türkmeneli  Vakfı’nın Türkmen halkına vermiş olduğu hizmetleri takdirle karşıladığını belirtti. Ayrıca, Irak Türkmen Cephesi’nin Türkmen haklarını savunmaya devam edeceğini ve diğer Türkmen kurumlarla da ortak çalışmaya açık olduğunu vurguladı.